תאווה לחיך - מתכונים מבית אימא

גומו (נהוג להכין בפסח)

חומרים:

אופן ההכנה:

 

סופריטו – תפוחי אדמה עם בשר או עוף

חומרים:

אופן ההכנה:

יפרא – קישואים עם בשר

חומרים:

אופן ההכנה:

יפרא – קישואים עם גבינה

חומרים:

למלית –

אופן ההכנה:

 

מרק כרפסיה (כרפס) חמוץ

חומרים:

חומרים לכופתאות:

אופן ההכנה:

קריסטדה – דגים

חומרים:

אופן ההכנה:

כוסא מחשי – קישואים ממולאים

חומרים:

אופן ההכנה:

 

×

הצהרת נגישות

אתר זה נבדק ונמצא נגיש לאנשים עם מוגבלויות על פי Web Content Accessibility Guidelines 2 ברמה AA. הנחיות הנגישות מבהירות כיצד ליצור תכני אינטרנט נגישים לאנשים עם מוגבלות. עמידה בהנחיות הנגישות מסייעת להפוך את האינטרנט לנגיש וידידות לכל בני האדם.

אנו עושים כל שביכולתנו שהאתר יהיה נגיש לאנשים עם מוגבלות. אם בכל זאת נתקלתם בבעיית נגישות אנא שלחו לנו הערתכם במייל.

רמת הנגישות באתר: